Over ons

De naam valdor bestaat uit de franse woorden valeur(waarde) en d'or (van goud) die twee woorden samengevoegd geven de betekenis van Valdor, en dat is de waarde van goud. Goud blijft altijd waardevol, en dat is waar we ook als Valdor naartoe streven. Een wodka die de beproeving des tijd weerstaat.

 

Valdor is een wodka ontstaan in 2020 die volledig in Nederland wordt geproduceerd zowel het destilleren als het bottelen gebeurt op eigen bodem. Onze missie was simpel, een wodka die authentiek, 

fris en puur smaakte te creëren. Gedreven door deze visie, en het niet sluiten van compromissen is de formule van Valdor tot stand gekomen. Daarmee vormen aandacht voor goede ingrediënten en toewijding de basis van Valdor.

 

Wat maakt Valdor excellent?

Wat Valdor in eerste instantie onderscheidt is het unieke distillatie proces die de wodka doorgaat. Door onder andere het gebruik van asmose water en de extra koolstoffiltratie is het geen wat Valdor zijn medium body met een romige smaak en pandanus tonen geeft. Valdor wordt bewust in kleine partijen geproduceerd om de excellente kwaliteit van Valdor te verzekeren.